Zit iemand nog op de Beatles te wachten?

Apple gaat vanavond een nieuwe iPod aankondigen en wellicht ook de Beatles in iTunes. Maar wie zit daar nog op te wachten?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd is een belangrijke persbijeenkomst van Apple gepland. Onder het motto ‘The Beat Goes On’ kunnen we nieuwe iPods met touchscreen, Wi-Fi en Cover Flow verwachten. En misschien wordt eindelijk de Beatles-collectie in iTunes opgenomen. Maar website TUAW vraagt zich terecht af: zit daar nog iemand op te wachten?

De afgelopen drie jaar ging regelmatig het gerucht dat de Beatles in iTunes zouden komen. TUAW zegt: de Beatles zijn een belangrijke band, iedereen heeft wel een favoriet Beatles-nummer, maar waar maken we ons eigenlijk druk om? Iedereen heeft de muziek al, je kunt elke muziekwinkel binnenlopen om een cd van ze te kopen. OK, de hele voorgeschiedenis met Apple Corps en Apple Computer is apart. Maar van alle aankondigingen die vanavond worden gedaan is het Beatles-nieuws veruit het meest oninteressante.

Veel spannender zijn de geruchten over The Circle. Apple zou daarbij iets van de Zune hebben afgekeken: een sociale netwerkfunctie met de naam The Circle. Is het een cirkel van vrienden waarmee je muziek kunt delen? Nummers uitwisselen via Wi-Fi? Webradio? Vanavond weten we meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:18
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.