Onhandig vreemdgaan op de iPhone

Matthew Harris uit Las Vegas wil weten hoe hij kan vreemdgaan zonder dat zijn vriendin er iets van merkt. Kan hij de telefoontjes die hij met vriendinnen op de iPhone heeft gevoerd zomaar wissen?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Vreemdgaan op de iPhoneVraag: “Hoe kan ik het logbestand op mijn iPhone wissen zodat mijn vriendin niet ziet dat ik met allemaal andere vrouwen bel? Op al mijn oude telefoons lukte dat wel.” Om te beginnen zou de 23-jarige Matthew Harris uit Las Vegas de vraag beter niet op internet kunnen stellen, met een foto van zichzelf erbij.

De iPhone vergeet niets en hetzelfde geldt voor internet: als de vraag niet meer op het forum te vinden is, dan toch zeker wel in de Google Cache, in de Way Back Machine of anders wel als plaatje bij dit bericht. De vriendin van Matt komt blijkbaar nooit op internet en als ze dat wel doet, dan zal ze eindelijk antwoord krijgen op haar vraag waarom Matt wel erg vaak met Mark belt (“is ‘ie stiekem gay?”), om er vervolgens achter te komen dat achter het telefoonnummer een zekere Kelly schuilgaat.

Mogelijke oplossingen: zet een pincode op je iPhone of wis alle gesprekken. Je kunt geen losse gesprekken uit het logboek wissen, het is alles of niets.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:17
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.