Update voor Cydia: nieuwe interface toont gebruikt geheugen

Cydia heeft een update gekregen. De optie Storage is nu gevuld met twee taartgrafieken die je geheugengebruik tonen en de weergave van applicaties is met icoontjes iets overzichtelijker gemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cydiaNog net voor de jaarwisseling heeft Jay Freeman (Saurik) een nieuwe versie van Cydia uitgebracht. Versie 1.0.2684-40 heeft een nieuw scherm gekregen waaruit je het geheugengebruik kunt aflezen. Dit scherm is te vinden onder de knop Manage, via de tot nu toe ongebruikte knop Storage. Klik je erop, dan krijg je twee taartdiagrammen te zien, die respectievelijk aangeven hoeveel geheugen het systeem in beslag neemt en hoe het resterende vrije geheugen wordt gebruikt: thema’s, App Store, iTunes, foto’s, overig en vrije ruimte staan in de grafiek. Hiernaast zie je hoe het geheugen van onze test-iPhone wordt gebruikt.


cydiaEen tweede verbetering is het feit dat de detailschermen per afbeelding iets zijn verbeterd. Er staan meer icoontjes op en het ziet er net iets overzichtelijker uit. Wat nog wel aanwezig is zijn de grote advertenties waardoor de omschrijving van de applicatie pas in beeld komt nadat je voorbij drie advertenties bent gebladerd.

Nog niet aanwezig is een waarderingssysteem, die Saurik eerder wel had beloofd, maar die blijkbaar nog niet af is. Eigenlijk zou deze nieuwe versie van Cydia al twee maanden geleden beschikbaar komen, dus waarschijnlijk had ‘ie het gewoon te druk met andere dingen.

De nieuwste update van Cydia verschijnt vanzelf in Cydia.

Tipgevers: Mackjenzie en Scorpiosoft

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:29
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.