T-Mobile introduceert gezinsabonnement T-Mobile Family

T-Mobile gaat van start met T-Mobile Family, een bundel bovenop het normale mobiele abonnement waarmee je met maximaal 6 mobiele nummers gratis onderling kunt bellen en sms'en.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile familyIn gezinnen komt het steeds vaker voor dat jonge kinderen al een mobiele telefoon hebben. Om goedkoop onderling te kunnen bellen introduceert T-Mobile daarom vanaf vandaag een nieuwe dienst: T-Mobile Family. Het is een abonnement van 10 euro per maand, dat je bovenop een bestaand T-Mobile Relax-, Flex- of iPhone-abonnement afsluit.

Het geeft je recht om met maximaal vijf andere T-Mobile-nummers gratis te bellen en sms’en binnen Nederland. Dat betekent overigens niet dat je de telefoon 24 uur per dag als babyfoon kunt gebruiken, want er zit een maximum aan van 1000 belminuten en 1000 sms-berichten per persoon per maand (alleen te gebruiken voor de mobiele nummers van de gezinsleden). De persoon die T-Mobile Family namens het gezin afsluit kan het abonnement online beheren. Hij/zij kan bijvoorbeeld ook een maandelijkse of eenmalige opwaardering voor prepaid-nummers instellen.

Willen de kids hun zakgeld in belminuten stoppen, dan kan dat ook: je kunt ook nog zelf je prepaid-tegoed opwaarderen, buiten het T-Mobile Family-abonnement om. De nieuwe dienst geldt in totaal voor 6 mobiele nummers (de beheerder + 5 zelfgekozen gezinsleden) en één vast nummer, bijvoorbeeld opa en oma.

T-Mobile heeft ook laten uitzoeken hoe kinderen hun zakgeld besteden. Daaruit blijkt dat bijna een kwart van het zakgeld opgaat aan mobiel bellen. Zo’n 70% van de Nederlandse ouders geeft jonge kinderen geld om te bellen. Een gunstige uitkomst van het onderzoek, voor T-Mobile, is dat een mobiele telefoon vaak gebruikt wordt om met directe familieleden te bellen en dat een kind met mobieltje de ouders een veilig gevoel geeft.

Meer info: T-Mobile Family
Via: persbericht per e-mail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.