Sanoma Digital organiseert iPad App Challenge

Sanoma Digital organiseert de iPad App Challenge, een wedstrijd waarbij je ideeën voor applicaties kunt aandragen en 5.000 euro plus een opdracht kunt winnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sanoma app challengeSanoma Digital is een wedstrijd gestart om samen met creatieve geesten “de grenzen van dit nieuwe medium af te tasten”. Ze organiseren een wedstrijd waarmee je een prijs ter waarde van 5.000 euro kunt winnen. Mensen die een idee hebben kunnen deze tot 16 september 2010 inleveren. De beste vijf zullen op donderdag 23 september tijdens PICNIC ’10 in de Westergasfabriek worden gepresenteerd. De deelnemers moeten hun idee voor bezoekers en een jury toelichten, waarna de persoon met het beste idee een geldprijs van 5.000 euro contant wint en de kans om het idee daadwerkelijk uit te voeren.

Het idee blijft eigendom van de inzender, zoals ook in de kleine lettertjes te lezen valt. Maar mocht Sanoma besluiten het idee uit te voeren, dan win je nogmaals 5.000 euro in de vorm van een opdracht, samenwerking of freelance-opdracht. In dat geval gaat het eigendom van het concept over naar Sanoma Digital. Overigens is het ook zo, dat je idee na het inleveren (en zeker na het presenteren voor het PICNIC-publiek) op straat ligt en door elke andere ontwikkelaar opgepikt kan worden. Je kunt dan ook geen claim indienen tegen Sanoma Digital, als blijkt dat een vergelijkbaar idee door een ander wordt ontwikkeld.

Sanoma is een van de grootste mediaconcerns in Nederland. Ze brengen diverse tijdschriften uit, maar zijn ook bekend van websites als NU.nl en Kieskeurig.

Meer info: www.sanomadigital.nl/ipadappchallenge

Disclaimer: Samen met Sanoma hebben wij een soortgelijk idee al eens uitgewerkt in de Android Planet App Challenge. Deze iPad App Challenge staat daar geheel los van en is uitsluitend een initiatief van Sanoma zelf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 16:24
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.