Persconferentie Mobistar morgen in de herkansing

Mobistar organiseert op 8 juli (morgen) alsnog een persbijeenkomst over de iPhone 3G. Het begint om 15:00 uur in Brussel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Mobistar gaat het morgen nog een keer proberen: er is een persbijeenkomst gepland om 15:00 uur in de Diamant Building in Brussel. Hopelijk zijn de onderhandelingen met Apple inmiddels zover gevorderd dat er meer dan alleen een datum kan worden gecommuniceerd.

Volgens verschillende bronnen op internet worden de problemen om de iPhone-contracten definitief te maken niet zozeer veroorzaakt door Mobistar, maar door de fameuze wet op de koppelverkoop. Zo zou Apple al driemaal een overeenkomst hebben geweigerd en is het aan de standvastigheid van Mobistar te danken dat die er nu toch komt.

Apple COO Tim Cook zou in een bijeenkomst zelfs hebben gezegd: “Wie geeft er om Belgie? Laten we ons concentreren op China.”

Morgen hoor je meer over de exacte inhoud van de persbijeenkomst zodra we meer weten.

[… En mocht je denken: er zitten geen afbeelding en links bij dit nieuwtje: dat klopt, we schrijven dit op de iPhone vanaf een terras, want het nieuws gaat altijd door. Gelukkig zijn er dan altijd tipgevers, iedereen bedankt voor het toesturen!]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.