Ontdek de Croiman in jezelf, met mod-pakket van GigaPascal

GigaPascal brengt voor $99 mod-pakketten uit waarmee je je iPhone kunt voorzien van zwarte of gouden accenten. Veel goedkoper dan de bling-iPhones van Goldstriker!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Knight Creations Mod KitVergulde iPhone van Goldstriker? iPhoneclub-bezoeker Khahn Ly weet wel iets beters: GigaPascal. Die zijn stijlvoller dan Goldstriker en ze leveren sinds een week ook doe-het-zelf mod-pakketten die een stuk minder kosten. Kortom: ontdek de Croiman in jezelf en ga aan de slag! Voor $99 koop je een kit met alle benodigdheden om van je standaard iPhone een uniek meesterwerk te maken.

De DIY-kits zijn alleen bedoeld voor mensen die technisch handig zijn. Je kunt kiezen uit TiN (goud) of TiAIN (zwart), waarbij de rand rondom het scherm en het Apple-logo aan de achterkant worden aangepast. Alle kits worden geleverd met een zwarte, geanodiseerde achterkant en een zwarte SIM-tray. Een nieuwe antennecover en de benodigde expoxy om alles te bevestigen wordt ook meegeleverd. Misschien een uitkomst als je iPhone door het vele gebruik al wat beschadigd is geraakt? Een weekendje knutselen en je hebt een iPhone die op Marktplaats zeker tweemaal zoveel oplevert als een gekrast exemplaar.

Meer info: GigaPascal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:49
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.