iPhone 3G: prijzen voor Movistar Spanje duiken op

De prijzen van Movistar zouden zijn gelekt via de website en via een formulier, waarop staat dat de Spanjaarden uit twee databundels kunnen kiezen, die respectievelijk 15 en 25 euro kosten en bovenop een spraakbundel moeten worden afgesloten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Movistar SpanjeVia de website van Movistar zijn prijzen voor de iPhone 3G in Spanje uitgelekt. Daaruit blijkt dat de Spaanse operator €99 gaat rekenen voor de 8GB iPhone en €199 voor de 16GB iPhone. De Spanjaarden kunnen verder kiezen uit de iPhone en iPhone Plus-tarieven. Het goedkoopste abonnement kost €15 als extra bundel bovenop een spraakabonnement en biedt onbeperkte data en onbeperkt gebruik van Wi-Fi hotspots. De snelheid van de dataverbinding wordt echter wel gereduceerd nadat je 200 MB hebt gedownload.

Na die 200 MB gaat de downloadsnelheid omlaag naar 128 kbps en de uploadsnelheid naar 64 kbps. Wie meer wil gebruiken moet een databundel van €25 aanschaffen, waarbij de snelheid pas vanaf 1 GB wordt geknepen. Een tweejarig abonnement is waarschijnlijk verplicht en het minimale maandelijkse tarief wordt €24, als je het goedkoopste spraakabonnement met de goedkoopste iPhone-bundel combineert. Toch moeten we de prijzen voorlopig nog even met een korrel zout nemen, want Movistar (of moederbedrijf Telefonica) heeft zelf nog niets officieel bekendgemaakt en iedereen kan natuurlijk een onscherpe screenshot van een website maken en een tabelletje in Word vullen met wat interessant klinkende cijfers.

Als de cijfers en abonnementsvormen kloppen, dan laat Movistar de klanten in ieder geval wel de keuze welke spraakabonnementen ze afsluiten. In de meeste andere landen moet je je maar schikken naar de 3 of 4 bundels die de operator heeft bedacht.

Via: MacNN

Movistar abonnement

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2008, 12:56
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.