MyLed geeft iPhone notificatielampje

De myLed is een LED-lampje dat je in de geluidspoort van de iPhone steekt. Hierdoor heb je een notificatielichtje bij binnenkomende berichten.

myLedDe myLed is een lampje dat je in de geluidspoort van je iPhone steekt. Zodra je een e-mail, telefoontje of een pushnotificatie krijgt, begint hij met knipperen om je op de hoogte te stellen. Het lampje blijft knipperen totdat je de notificatie bekijkt, zodat je niet steeds op het scherm van je iPhone hoeft te kijken of je nog berichten hebt.

Nadat je de myLed in je iPhone of iPad hebt gestoken, start je een bijbehorende applicatie op. Hierin geef je aan bij wat voor notificaties je graag wil dat het lampje gaat oplichten. Alleen bij deze berichten zal myLed blijven knipperen totdat je ze hebt bekeken.

Je kunt de flitser van de iPhone al langer gebruiken om aan te geven dat je bijvoorbeeld een nieuwe e-mail hebt. Een aantal cases maken gebruik van dit licht om een soortgelijk notificatielampje te bieden. De myLed steekt echter iets anders in elkaar: dit lampje blijft constant knipperen, terwijl de flitser van je iPhone dit enkel doet op het moment dat je een notificatie krijgt.

Door op Kickstarter 20 dollar te doneren krijg je een myLed toegestuurd, mits het project succesvol is. Ben je er vroeg bij, dan is een donatie van 15 of 18 dollar zelfs genoeg. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald zodra het project met succes is afgesloten. Hiervoor moet in een maand tijd 18.000 dollar worden ingezameld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2012, 8:49
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.