Google Mobile bevat easter egg met verborgen functies

In Google Mobile voor de iPhone is een easter egg verstopt. Die bleek echter zo goed verborgen, dat Google het grapje nu maar zelf heeft onthuld.

google_mobile_easter_eggGoogle heeft een easter egg verborgen in het menu van de iPhone-applicatie. Ze hebben het alleen zo goed verborgen, dat nog niemand het heeft ontdekt. Geen punt: dan onthullen ze het maar zelf op de Google Mobile Blog. Als je de iPhone-applicatie Google Mobile start en naar instellingen (Settings) gaat zie je onderaan het scherm een About-optie. Daar lijkt het scherm op te houden. Wie echter probeert om nog verder te bladeren door een paar keer een opwaartse vingerbeweging over het scherm te maken ziet een optie Bells and Whistles verschijnen.
De easter egg is ook aanwezig in niet-Engelstalige versies van de applicatie en blijft zichtbaar zodra je ‘m hebt ontdekt.

google_app_easter_eggVia de optie Bells and Whistles kom je op een nieuw scherm waarin je meer instellingen kunt wijzigen, zoals de kleur van de interface. Je kunt het standaardgeluid vervangen door het geluid van een kip of aap. Ook cool: je kunt een geluidsgolf op je scherm zien wanneer je een spraakcommando geeft en je kunt hyperlinks in Google Mobile zelf openen.


Via: VentureBeat

Wie kent nog meer leuke easter eggs in andere iPhone-applicaties?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2009, 18:34
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.