Eerste gouden iPad is een feit

Het bedrijf Stuart Hughes verkoopt tien iPad's waarvan de achterkant gemaakt is van 22-karaats goud. Daarnaast is het Apple-logo voorzien van 53 diamanten. En dat voor maar 150.000 euro!
Jeroen Reumkens - · Laatst bijgewerkt:

Gouden iPad LogoEr zijn al heel wat verschillende accessoires voor de iPad op de markt. Dat de iPad zelf onderhanden wordt genomen zodat hij helemaal geen accessoires meer nodig heeft, komt niet zo vaak voor. Het Britse bedrijf Stuart Hughes – dat zich afficheert onder de noemer ‘exclusive elite gadgets’ en ook onder meer iPhones en Blackberry’s van een laagje bling voorziet – heeft een aantal iPads opgekocht en de achterkant van de apparaten vervangen door 22-karaats goud. Het Apple-logo is bovendien bedekt met 53 diamanten.

Er zijn tien van deze iPads te krijgen, voor een prijs van ongeveer 151.225 euro (een kleine 130.000 pond). Het gaat om de 64 GB-versie, met Wi-Fi en 3G. Het is niet bekend hoe groot de voorraad nog is, maar de kans is niet zo groot dat deze exemplaren net zo hard gaan als de allemans-iPad.

Gouden iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2010, 17:22
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.