Boekentip: ‘Startkapitaal’ van Kees Zegers goedkoop via Tablisto

Heb je er altijd al van gedroomd om voor jezelf te beginnen, dan is ‘Startkapitaal’ van Kees Zegers een zinvolle eerste investering. Voor €1,59 koop je dit businessboek met 100 adviezen voor succesvol ondernemen, via de iPad-applicatie Tablisto. Zegers kan het weten, want hij richtte meer dan 15 internetbedrijven op en stond samen met drie […]

startkapitaalHeb je er altijd al van gedroomd om voor jezelf te beginnen, dan is ‘Startkapitaal’ van Kees Zegers een zinvolle eerste investering. Voor €1,59 koop je dit businessboek met 100 adviezen voor succesvol ondernemen, via de iPad-applicatie Tablisto. Zegers kan het weten, want hij richtte meer dan 15 internetbedrijven op en stond samen met drie anderen aan de wieg van de nieuwssite NU.nl. Volgens Zegers gaat het er niet om wát je doet, maar hóe je het doet. Het maakt daarbij niet uit of je CEO bent van een eenmanszaak of een multinational. Hij houdt zijn lezers voor dat het gaat om denken in mogelijkheden, ondernemen vanuit je hart, verantwoordelijkheid nemen.

Er valt dus veel te leren, voor mensen die de sprong al hebben gemaakt of nog van plan zijn hun eigen bedrijf op te zetten. Je kunt het lezen via Tablisto, een iPad-platform waarop je boeken en tijdschriften kunt lezen. Uitgeverij Carrera brengt de papieren versie van het boek op de markt voor €14,95 maar de ebookversie van Tablisto is veel goedkoper: €1,59. De digitale versie bevat net als het papieren boek illustraties van Jan Dirk Barreveld.

Tablisto voor iPad kan gratis worden gedownload uit de App Store. Het platform werkt onafhankelijk van uitgevers en biedt naast boeken ook tijdschriften aan, zoals Stripschrift, Vrij Nederland, Opzij, Louder, Computer Idee, PC Active, Gaykrant en vaktijdschriften zoals MT, Sprout en Villamedia. Er wordt gewerkt aan een Android-versie van Tablisto. En voor de iPad-versie komt er binnenkort ook iets nieuws aan: ondersteuning van het veelgebruikte ePub-formaat.

Downloaden: Tablisto (gratis, het genoemde boek ‘Startkapitaal’ is verkrijgbaar via de app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2011, 9:49
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.