AT&T te haastig bij upgrade naar 3G?

Volgens Fortune is AT&T overhaast bezig met het uitvoeren van een 3G-update waardoor er de afgelopen weken al meerdere medewerkers uit telefoonmasten zijn gevallen. In voorgaande maanden was er geen enkel ongeval.

TelefoonmastVolgens een artikel op Fortune zijn de afgelopen weken zes medewerkers van telefoonmasten gevallen met – helaas – de dood tot gevolg. In de helft van de gevallen ging het om telefoonmasten van AT&T. De ongelukken vonden in de afgelopen vijf weken plaats, terwijl in de voorafgaande maanden geen enkel ongeval te betreuren viel. Fortune kan niets bewijzen, maar wekt de hint dat AT&T druk bezig is om op tijd haar 3G-netwerk gereed te krijgen. Medewerkers zouden daardoor onder hoge druk staan en een veiligheidsmanager heeft daarover al eens eerder bij Fortune geklaagd dat de druk op de medewerkers te hoog is.

AT&T hanteert het principe ‘Hurry up and be safe’, maar het beleid om geen slachtoffers te laten vallen is vrijwel onmogelijk met de huidige planningen. Volgens een woordvoerder van AT&T is er geen enkel verband tussen de ongevallen en de uitrol van 3G. De medewerkers lopen volgens de woordvoerder geen enkel gevaar: ze gaan bij een telefoonmast staan en voeren via hun laptop de upgrade door. “Er is geen noodzaak om in masten te klimmen”.

Via: Fortune

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2008, 12:08
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.