VIVA HD op de iPad: wansmaak en abonnementen

VIVA HD heeft een nieuw nummer uitgebracht, deze keer over wansmaak. Vanuit de app kun je voortaan ook abonnementen afsluiten voor 90 of 180 dagen.

viva hd wansmaakHet gevaar bij tijdschriften die op de iPad verschijnen, is dat je ze na installatie gemakkelijk weer vergeet. Nieuwe edities verschijnen alleen binnen de app en je ziet geen updates in het downloadlijstje van de App Store verschijnen. Vandaar dat we vandaag weer eens aandacht besteden aan VIVA HD. De nieuwste editie van dit iPad-tijdschrift is namelijk beschikbaar, met als thema: wansmaak. Dat betekent: binnenkijken in het divahuis van Christina Aguilera, een reisaanbieding Oh Oh Chersonissos, de favoriete foute video’s van Giel Beelen en een kijkje in de klerenkast van Malle Pietje en de Bimbo’s.

viva hd wansmaak 2Als iPad-tijdschrift zit er natuurlijk ook wat extra’s in, zoals een video over Céline Dion, een achter-de-schermenfilmpje van Superfans (met Jan Smit, Guus Meeuwis, Gordon en Nick & Simon) en recensies van de beste en slechtste porna (porno voor vrouwen).

Het is nu ook mogelijk om een iPad-abonnement te nemen voor 90 of 180 dagen. Het tijdschrift verschijnt elke twee weken op de iPad, wat inhoudt dat je 7 of 8 nummers krijgt bij een abonnement van 90 dagen (€14,99). Bij een abonnement van 180 dagen (€24,99) krijg je 13 of 14 nummers. Dat de korting ten opzichte van de losse prijs niet zo groot is (respectievelijk 10% en 20%) heeft te maken met de afdracht aan Apple. VIVA voldoet daarmee wel aan de nieuwe regels van Apple, waarbij het verplicht is om abonnementen via in app-aankopen aan te bieden. Een los nummer kost trouwens €2,39.

Downloaden: VIVA HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2011, 11:07
Categorieën Kiosk, Lifestyle, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.