Stapel een hamburger met Sky Burger

Van de maker van Scoops: Sky Burger, een game waarbij je hamburgers moet samenstellen aan de hand van een ingrediëntenlijstje.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sky burgerLiefhebbers van de ijsjesgame Scoops hebben een nieuwe klus: het stapelen van hamburgers. Bij Scoops moet je alle omlaag vallende ijsbolletjes stapelen tot een eindeloos hoog ijsje. Dezelfde ontwikkelaar heeft nu SkyBurger uitgebracht, waarbij je met een ander spelelement te maken krijgt: het samenvoegen tot een hamburger volgens de bestelling. Bij elke opdracht krijg je te zien hoeveel broodjes, slablaadjes, uien, hamburgers, tomaten en andere ingrediënten je moet verwerken in de burger.

Net als bij Scoops komen de ingrediënten uit de lucht vallen en moet je de iPhone kantelen om op het juiste moment een slablaadje of een uienring op te vangen. Er zijn meer dan 50 unieke hamburgercombinaties, die naarmate het spel vordert steeds ingewikkelder worden.

Hoe beter je in staat bent om de juiste hamburger te maken, des te meer fooi je verdient. Ten opzichte van Scoops komt er dus een extra aspect bij: zoveel mogelijk geld verdienen. De normale prijs van Sky Burger is €2,39 maar de ontwikkelaar introduceert het voor €0,79.

Installeren: Sky Burger (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.