Screenshots van nieuwe Flight Control leaderboard

Firemint heeft nieuwe screenshots beschikbaar gesteld van de update voor Flight Control. De nieuwe versie bevat een leaderboard en een functie om te zien welke andere spelers in de buurt zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flight controlFiremint heeft de eerste update van Flight Control ingediend bij Apple. Zoals we al eerder schreven is deze versie voorzien van een online scorelijst. Spelers kunnen een profiel aanmaken en hun scores uploaden naar de website. Ook kun je in Google Maps straks zien waar andere spelers zich bevinden. Firemint maakt daarbij gebruik van de technologie van cloudcell.com.

Op een soort vertrekbord zoals je die op vliegelden ziet, kun je kijken welke spelers in de buurt zijn:

flight control

In een interview met de Britse krant Telegraph vertelde Firemint CEO laatst, dat Flight Control in twee maanden is ontwikkeld door hemzelf, zijn vrouw en een art director. Ze deden dat in de avonduren, weekenden en vakanties. Zo zie je maar: zelfs als je overdag een drukke baan hebt kun je in je vrije tijd nog makkelijk een succesgame maken.

Helaas bevat de nu ingediende update nog niet de beloofde uitbreiding met meer vliegtuigen en meer vliegvelden. Firemint is intussen bezig met Real Racing, een game die binnenkort uitkomt.

Hieronder nog een andere screenshot uit de nieuwe versie: als je goed gepresteerd hebt krijg je een promotie. Slechts 26 vliegtuigen laten landen voor de volgende promotie? Daar draaien sommige mensen hun hand niet voor om.

Flight Control promotie

Via: Touch Arcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:40
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.