Rolls-Royce Ghost en Phantom apps: ontwerp je eigen Rolls-Royce

Hoewel de applicaties al enige tijd in de App Store te vinden zijn, zijn deze applicaties voor de echte autoliefhebber onmisbaar. Met deze twee applicaties kun je je eigen Rolls-Royce Ghost en Phantom inrichten. Als je eenmaal klaar bent met het ontwerp, kun je de auto's opslaan in de applicatie of delen met je vrienden via e-mail of Facebook.

Rolls Royce GhostHoewel de applicaties Rolls-Royce Ghost en Phantom al enige tijd in de App Store beschikbaar zijn, zijn deze apps te leuk om te laten liggen. In beide applicaties kun je een Rolls-Royce ontwerpen: in de app Rolls-Royce Ghost gaat het om de gelijknamige auto, in de Rolls-Royce Phantom-applicatie kun je kiezen uit een Phantom Coupé, een normale Phantom en de Phantom Drophead Coupé.

Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost appIn deze applicatie heb je verschillende mogelijkheden: je kunt de galerij met foto’s en filmpjes bekijken, een Rolls-Royce-verkoper vinden en uiteraard de verschillende opties bekijken die je hebt bij het kopen van de auto.

In het gedeelte ‘Design your Ghost’ krijg je een 3D-ontwerp te zien van een standaard Ghost. Deze kun je aanpassen door onder andere de verf te veranderen, de grootte en het design van de velgen aanpassen en of je een zilveren/satijnen motorkap op je auto wilt hebben. Daarnaast kun je kiezen voor een zonnedak in je auto en of je zichtbare uitlaten wilt of niet.

Aan het interieur valt helaas niet heel veel te veranderen, behalve de kleur van het leer, variërend van ‘standaard’ zwart tot ‘Consort Red’ en het ontwerp van je dashboard. Heb je de voor jou perfecte auto ontworpen, dan kun je deze opslaan in de tab Garage, waarna je deze snel weer kunt laden zodat je deze aan een vriend of familie kunt laten zien. Tap je een keer op de auto, dan kun je handmatig de auto laten ronddraaien, of op een knop drukken zodat de auto automatisch ronddraait. Ook zie je de keuzes die je gemaakt hebt linksonder in beeld staan. De applicatie is universeel, dus ook op je iPad kun je een mooie Rolls-Royce ontwerpen.

Downloaden: Rolls-Royce Ghost (gratis)

Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Phantom eigen kleurDeze applicatie is een stuk uitgebreider dan de andere app van Rolls-Royce. Zo kun je in deze applicatie een eigen kleur aan de auto toevoegen, zijn er meer ontwerpen voor de velgen en kun je kiezen of het binnenste gedeelte van je velgen geverfd moet zijn of niet. Ook kun je ‘Coachlines’ toevoegen, maar helaas zijn deze niet zichtbaar op het 3D-ontwerp van de auto.

Het interieur van de auto is in deze applicatie ook uitgebreider aan te passen. Zo heb je de mogelijkheid om het plafond van de auto te voorzien van ‘Starlight hemelbekleding’ en kun je ook de kleur van de vloerbedekking aanpassen. Ook kun je kiezen of je een volledig metalen of volledig houten dashboard in je auto wilt hebben. In tegenstelling tot de Rolls-Royce Ghost app heeft de Phantom-app meer keuze wat betreft de kleur van het leer en het hout in de Rolls-Royce. Een Phantom heeft ook de mogelijkheid om de layout van de achterbank aan te passen.

Als je eindelijk de perfecte auto hebt gecreëerd kun je de auto delen via e-mail, Facebook of opslaan in je foto-album. Ook deze applicatie is universeel, dus ook op een iPad kun je je uitleven op deze mooie applicatie.

Downloaden: Rolls-Royce Phantom (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2011, 12:08
Categorieën Amusement, Lifestyle, Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.