Canabalt-ontwikkelaar bezig met nieuwe iPad-game Hundreds

De makers van Canabalt en Solipskier gaan samenwerken aan een nieuwe game met de naam '(Play) Hundreds'. Het gaat om een nummerspel, waarvan details nog niet bekend zijn gemaakt.

play-hundreds-ipadDe ontwikkelaar van de veelgeroemde game Canabalt is bezig met een nieuwe game. Het gaat om een iPad-game waar nog erg geheimzinnig over wordt gedaan. De game krijgt de titel ‘Hundreds’ of ‘Play Hundreds’ en lijkt op een puzzelspel waarbij je numerieke puzzels moet oplossen. Het zou kunnen lijken op Super 7 van de Nederlandse ontwikkelstudio No Monkeys. Maar zeker is dat niet. Ontwikkelaar Semi Secret Software doet z’n naam eer aan door nog niet teveel te verklappen.

Wel is er een screenshot van de game beschikbaar, met daarin prominent het getal 42 (logisch, want dat is het antwoord op de ultieme vraag over het leven, het universum en alles).

Via Twitter kondigde de ontwikkelaar aan:

I am very excited to announce, in collaboration with @aeiowu, our first new iOS game in over a year! playhundreds.com β€” semisecret (@semisecret)

De game wordt ontwikkeld met Greg Wohlwend, maker van de game Solipskier – ook al een app in een typisch minimalistische stijl. Op playhundreds.com moet binnenkort meer informatie te vinden zijn.

play-hundreds

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2012, 15:16
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.