iConfess: deel duistere geheimen met je iPhone

iConfess is de eerste iPhone-applicatie van REVOLVER Studios. In de app kunnen mensen anoniem hun hart luchten of vertellen wat ze hebben meegemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iconfess iphoneiConfess is de eerste iPhone-app van de Antwerpse ontwikkelaar REVOLVER Studios. De app is bedoeld om je meest duistere geheimen en verlangens met anderen te delen. Je kunt anoniem in de app laten weten wat jou is overkomen of met welk probleem je zit. Optioneel kun je een nickname invullen, in welk land je woont en of je man/vrouw bent. Het lucht meteen op en is goedkoper dan een bezoekje aan de psychotherapeut. Maar je kunt de app ook aanschaffen als je graag wilt weten wat anderen bezighoudt en welke beschamende of andere streken ze hebben uitgehaald.

iconfess iphoneDe insteek van iConfess is anders dan de app FML van de Nederlandse ontwikkelaars Coding Dutchmen. Bij FML gaat het om rotmomenten uit je leven, waarbij anderen beoordelen of het voorval zielig of je verdiende loon is. Die beoordelingen ontbreken in iConfess, waar het accent meer op het luchten van je hart ligt.

REVOLVER heeft gekozen voor een duistere grafische stijl met schrijfmachineletters. De ontwikkelaar geeft vijf promocodes weg, die je via @iphoneclub kunt ophalen en inwisselen als je beschikt over een Amerikaans iTunes-account (zie instructies).

Downloaden: iConfess (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 12:01
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.