Humo’s Terrasgids: het beste terras vinden in België

Humo's TerrasGids is een iPhone-app die een overzicht biedt van zomerterrassen in België. De app laat foto's zien van een terras, maar vertelt ook of er Wi-Fi aanwezig is en hoeveel een pintje kost.

Humo's TerrasGids iconHumo’s TerrasGids biedt een makkelijke manier om een terrasje te vinden in België. De app schotelt je verschillende terrassen voor in België op een kaart, waarvan je foto’s kunt bekijken. De app laat ook zien wat je aan een pintje kwijt bent, of er Wi-Fi aanwezig is en wanneer het terras in de zon ligt. Ook de openingsuren en het aantal beschikbare plekken worden in de app getoond.

Humo's TerrasgidsGebruik je Humo’s TerrasGids, dan kun je ook nieuwe terrassen aan de app toevoegen. Hierdoor kunnen iPhone-bezitters samen een database aan terrassen samenstellen. De app doet hierdoor denken aan diensten zoals Yelp, die een overzicht bieden van verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Door zich alleen op terrassen te richten kan Humo’s TerrasGids je echter zeer specifieke informatie over locaties laten zien. Voeg je een terras toe aan de app, dan wordt hij als suggestie naar de ontwikkelaar gestuurd. Die voegt het terras na moderatie toe.

Downloaden: Humo’s TerrasGids (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2012, 21:03
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.