Google Earth op de iPhone: Earthscape

Earthscape is een virtuele 3D-wereldbol voor de iPhone. Met Earthscape heb je de functionaliteit van Google Earth op je iPhone, inclusief inzoomen en rondkijken. De applicatie wordt via de iPhone SDK ontwikkeld en komt dus pas in juni beschikbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

EarthScapeVandaag is een rustig nieuwsdagje, maar gelukkig kwam er op het laatste moment nog een tip van onze vaste nieuwsreporter Truckdiver: Earthscape, een nieuwe virtuele wereldbol waarmee je je locatie op de kaart kunt bekijken. Eigenlijk is Earthscape het beste te vergelijken met Google Earth, maar dan op de iPhone. Je kunt het toestel kantelen en roteren om op het aardoppervlak rond te kijken en natuurlijk kun je ook pinchen, zoomen en een veeg met je vingers geven.


Earthscape wordt met behulp van de iPhone SDK ontwikkeld, dus we moeten nog even wachten totdat de applicatie beschikbaar komt. Earthscape ondersteunt (sociale) lagen en aangepaste applicaties. Wil je op de hoogte blijven en meedoen aan de betatest, dan kun je je aanmelden via de website van de ontwikkelaar.

Via: iPhoneworld

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:07
Categorie
Navigatie

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.