Epson iProjection: draadloos bestanden op een beamer tonen met je iPhone

De iPhone-app Epson iProjection maakt het mogelijk om bestanden van je iPhone draadloos op een Epson-beamer te laten zien. Hiervoor moet je wel een ondersteunde Epson-projector in huis hebben.

Epson iProjectionBeamerfabrikant Epson heeft een iPhone-app uitgebracht waarmee het mogelijk is om documenten op je iPhone makkelijk via een met het internet verbonden projector te laten zien. iProjection laat je documenten importeren, waarna ze met een druk op de knop naar de beamer worden verzonden via het draadloze netwerk. Om hier gebruik van te maken moet je wel één van de ondersteunde beamers bezitten.

Je kunt de app gebruiken om documenten, presentaties, Excelsheets en PDF-, JPG- en PNG-bestanden te laten zien op een beamer. Video playback en animatie in presentaties worden echter niet ondersteund. Foto’s en video’s zijn vanuit de camerarol van de iPhone te openen, maar om een document te delen moet je hem eerst via iTunes aan de app toevoegen.

De iProjection-app is niet de eerste methode om je documenten draadloos via een iPhone op een beamer te tonen. Je kunt ook een Apple TV op een beamer aansluiten, waarna je foto’s en video’s via AirPlay kunt tonen. Hiervoor moet je alleen wel de 120 euro kostende Apple TV in huis hebben.

Om iProjection te gebruiken moet je wel één van de ondersteunde beamers bezitten. Een volledige lijst van deze beamers vind je op de website van Epson.

Downloaden: Epson iProjection (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2012, 12:00
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.