Dure taken-app OmniFocus voor de iPad in prijs gehalveerd

De vrij dure iPad-app OmniFocus is onlangs in prijs gehalveerd. Hierdoor betaal je maar €15,99, in plaats van de gebruikelijke €31,99. OmniFocus is een veelgeprezen taken-app voor de iPad, iPhone en Mac.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

OmniFocusDe iPad-app OmniFocus is voor het eerst in prijs verlaagd. Hierdoor betaal je op het moment maar €15,99, in plaats van de gebruikelijke €31,99. OmniFocus geeft gebruikers een uitgebreide takenlijst, die ze kunnen bijhouden en synchroniseren met de iPhone en Mac. Hoewel OmniFocus relatief duur is, wordt de app gezien als één van de betere GTD-applicaties voor iOS.

In 2010 schreven we voor het eerst over OmniFocus. De app heeft meerdere weergavemogelijkheden om je takenlijst in te bekijken en een volledig doorzoekbare database. Om de app te synchroniseren maakt OmniFocus gebruik van een eigen dienst, maar het is ook mogelijk om een WebDAV-server te gebruiken.

Het is opmerkelijk dat OmniFocus juist nu is afgeprijsd: vanavond vindt Apple’s presentatie tijdens WWDC plaats, waarbij er onder andere gesproken zal worden over OS X Mountain Lion. Hierin zal het mogelijk worden om de Herinneringen-app voor iOS te synchroniseren met een nieuwe OS X-versie, waardoor Apple de concurrentie aangaat met apps zoals OmniFocus.

OmniFocus is naast de iPad ook voor OS X afgeprijsd: je betaalt voor de Mac-versie op het moment €31,99, in plaats van de gebruikelijke €62,99. De iPhone-versie kost nog steeds €15,99.

Downloaden: OmniFocus (€15,99)
Ook met korting: Omnifocus voor Mac (€31,99)

OmniFocus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2012, 11:18
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.