AppEvent: Air Meter vandaag gratis

Air Meter houdt bij hoeveel data je verbruikt via 3G/GPRS en wifi. De app kan meldingen versturen als je bijna aan je datalimiet raakt.

Air MeterDe hele maand januari is er dagelijks een iOS-applicatie van Nederlandse of Belgische makelij gratis in het kader van het AppEvent. Vandaag is dat Air Meter. Hiermee kun je bijhouden hoeveel data je gebruikt en kun je waarschuwingen instellen om te voorkomen dat je over je datalimiet heengaat. Het dataverbruik wordt visueel en in tekst weergegeven en is onderverdeeld in 3G/GPRS-verbruik en Wi-Fi. Je kunt instellen wanneer je nieuwe factuurperiode van start gehad, zodat je precies per rekening kunt bijgehouden hoeveel data je gebruikt. Ook kun je instellen hoe hoog je datalimiet is, zodat je kunt zien hoeveel je daarvan al hebt gebruikt en een melding kunt krijgen als je er bijna overheen bent.

Naast het dataverbruik kan de applicatie ook weergeven hoe het zit met je accuverbruik en hoeveel geheugen er nog vrij is. De applicatie werkt zowel op de iPad als ook op de iPhone en de iPod Touch.

Downloaden: Air Meter (vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2011, 12:41
Categorieën Belgische apps, Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.