Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Eerste uitpakfoto’s van de iPhone 3G S, WWDC in 3 minuten

Op een Chinese website zijn de eerste uitpakfoto’s van de iPhone 3G S verschenen. Veel verrassingen bevat de fotoserie niet, omdat het toestel er immers hetzelfde uitziet als de iPhone 3G. De foto’s zijn overigens niet door de Chinese site WeiPhone zelf gemaakt, maar door Engadget China (daar staan ze echter minder overzichtelijk op een […]

unboxing iphone 3G SOp een Chinese website zijn de eerste uitpakfoto’s van de iPhone 3G S verschenen. Veel verrassingen bevat de fotoserie niet, omdat het toestel er immers hetzelfde uitziet als de iPhone 3G.

De foto’s zijn overigens niet door de Chinese site WeiPhone zelf gemaakt, maar door Engadget China (daar staan ze echter minder overzichtelijk op een rijtje).


joy of techOp de foto’s is het toestel zelf te zien, maar niet de meegeleverde accessoires. Als we de Apple-website mogen geloven is er echter niets veranderd: de iPhone, oordopjes, USB-kabel, stroomadapter, boekjes en een SIM-verwijdertool.

Eén van de vragen die nu nog resteren is hoe we meerdere iPhone 3G S’s moeten noemen. Joy of Tech maakt er alvast een grapje over: iPhone 3G Ass…

Heb je behoefte om de aankondiging van de iPhone 3G S tijdens de keynote van WWDC 2009 nog een keer te zien, dan heeft concurrent Gizmodo een mooie samenvatting in 3 minuten en 9 seconden gemaakt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 juni 2009 om 21:41
Categorie
iDevices

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.