Luxaflex Powerview

Dit is het moment om voor Luxaflex PowerView Motorisation te kiezen #adv

Binnenkort ook geschikt voor Apple’s HomeKit!

Twijfelde je nog of raamdecoratie met afstandsbediening iets voor jou is? Dan is nu het moment om de sprong te wagen want het vernieuwde slimme bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex biedt nog meer functies. Waaronder ondersteuning voor Apple's HomeKit.

De zomer komt eraan en dat betekent dat je waarschijnlijk wat vaker van huis bent en dat je wat meer rekening zult moeten houden met felle zon. Het is dan wel zo prettig als je raamdecoratie zich daarbij aanpast. We weten dat veel iCulture-lezers al bezig zijn met het automatiseren van hun huis, waarbij jullie een voorkeur hebben voor oplossingen die met Apple’s HomeKit werken. Ook op dat punt is er goed nieuws, want Luxaflex PowerView Motorisation werkt moeiteloos met Google Home, Amazon Alexa, Nest, IFTTT én binnenkort met HomeKit.

Dit artikel wordt je aangeboden door Luxaflex. Lees onze disclaimer


Luxaflex: kanteling
Luxaflex Silhouette Shades

En dat is nog maar één van de vernieuwingen van PowerView Motorisation. Het verbeterde bedieningssysteem biedt een stabieler en sterker signaal, waardoor je vaak geen versterker meer nodig hebt. Heb je een vrij groot huis en wil je toch een versterker gebruiken, dan is het goed om te weten dat ook die vernieuwd is: met instelbare verlichting in verschillende kleuren. Het ziet er heel stijlvol uit. Dat geldt ook voor de drie nieuwe kleuren van de Pebble-afstandsbediening, die in elk interieur passen. Technisch gezien is er ook het een en ander verbeterd: zo kun je nu twee hubs gebruiken binnen één netwerk. En het systeem werkt voortaan draadloos op basis van Wi-Fi, zodat het bereik geen issue meer is.

Luxaflex Pebble: nieuwe kleuren

Luxaflex Nederland biedt al vanaf 2016 het elektrische bedieningssysteem PowerView Motorisation aan, waarmee je eenvoudig automatisch je raambekleding kunt bedienen met je smartphone of tablet. Je regelt op elk moment en overal de lichtinval van je woning, waardoor je altijd de juiste sfeer creëert. Het werkt zelfs vanuit het buitenland. Bedien één enkel raam of alle ramen in huis, maak persoonlijke scenes op basis van bepaalde momenten en programmeer alles vooraf, zodat je er geen omkijken naar hebt. Tot op de centimeter regel je de instelingen van je raambekleding: open, halfopen of getuimeld.

In onderstaande video krijg je een betere indruk van het systeem:

Luxaflex PowerView Motorisation biedt niet alleen gemak, maar ook talloze andere voordelen zoals energiebesparing en meer veiligheid als je op vakantie bent. Wakker worden met zonlicht op je gezicht? Dat kan: de PowerView Hub berekent wanneer de zon opkomt, zodat je raamdecoratie automatisch in beweging komt. Bovendien heeft je raambekleding geen loshangende koorden, wat je huis extra veilig voor kinderen en huisdieren maakt. En omdat het oog ook wat wil: je kunt kiezen uit een breed aanbod van innovatieve materialen, kleuren en stijlen, passend bij elk interieur.

Bekijk zelf welke Luxaflex raambekleding uitgerust met PowerView Motorisation bij jou past via deze link. Het vernieuwde PowerView Motorisation bedieningssysteem is vanaf eind mei bij een showroom bij jou in de buurt verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2018, 13:29