VoicemailForwarder: je voicemail per e-mail (Cydia)

Met VoicemailForwarder is het mogelijk om je voicemails door te sturen naar je eigen e-mail adres of dat van een ander. Dit kan handig zijn als je bepaalde voicemails langer wilt bewaren dan de standaardperiode nadat je hem beluisterd hebt.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

De extra optie van VoiceMailForwarder.VoicemailForwarder is na Cyntact de tweede betaalde applicatie in de Cydia Store. Met VoicemailForwarder is het mogelijk om je voicemails door te sturen naar je eigen e-mailadres of dat van een ander. Dit kan handig zijn als je bepaalde voicemails langer wilt bewaren dan de standaardperiode na het beluisteren. Je visual voicemails verdwijnen namelijk normaal gesproken automatisch na 30 dagen. Heb je bepaalde voicemails langer nodig dan is deze applicatie misschien iets voor jou. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadat je VoicemailForwarder hebt gekocht in de Cydia Store verschijnt in Cydia rechtsboven de knop Install in plaats van de blauwe knop Purchase. De installatie verloopt daarna, zoals gewoonlijk. Na installatie is er een restart van je springboard nodig. Let op, VoicemailForwarder heeft geen eigen icoon maar wordt geïntegreerd in je standaard voicemailapplicatie. Wanneer je deze applicatie opent zie je net als altijd je verschillende voicemails staan.

Door op het blauwe pijltje rechts van de voicemail te klikken open je de gegevens van de contactpersoon van wie de voicemail is. In dit scherm is nu een nieuwe knop verschenen rechtsboven. Nadat je hier op geklikt hebt krijg je de optie te zien om de voicemail van deze contactpersoon te e-mailen als attachment. Een nieuwe e-mail opent zich, waarin je kunt aangeven naar welk adres je de voicemail wilt sturen, hier zit de voicemail al als attachment bijgevoegd. Ook staan er in deze e-mail van welke persoon de voicemail is en wanneer je deze ontvangen hebt. De ontvanger krijgt nu een e-mail met daarin deze informatie en de voicemail-attachment, die rechtstreeks vanuit de e-mail af te spelen is.

VoicemailForwarder kost $2,49 en is te koop in de Cydia Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:20
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.