T-Mobile gaat iPhone 3G in Duits prepaid-pakket verkopen

T-Mobile gaat in Duitsland de iPhone 3G vanaf 1 oktober in een prepaid-pakket verkopen. Voor de 8GB iPhone 3G betaal je 569 euro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

t-mobileVanaf 1 oktober 2008 gaat T-Mobile Duitsland de iPhone 3G ook in een prepaid-pakket verkopen. Het gaat alleen om het 8GB-model, dat €569 gaat kosten. Het toestel is gekoppeld aan het prepaid-tarief Xtra Nonstop en wordt geleverd met €100 beltegoed. Eigenlijk is dit pakket alleen interessant voor mensen die in de grensstreek wonen of van plan zijn een hardware-unlock te gebruiken, want het toestel is voorzien van een simlock en dus niet te gebruiken met simkaarten van andere netwerken.

Het prepaid-pakket is alleen op de website van T-Mobile en in de Telekom Shops verkrijgbaar. Bellen binnen Duitsland kost 29 eurocent per minuut; het versturen van een SMS-bericht binnen Duitsland kost 19 eurocent. Wie ook dataverkeer wil kan Xtra web’n’walk Starter erbij nemen, waarbij per 10 minuten internetgebruik 90 eurocent in rekening wordt gebracht. Het gebruik van WLAN-hotspots is niet inclusief.

Bevalt de iPhone 3G, dan kunnen gebruikers later ook naar een abonnement overstappen waarbij je een deel van de koopprijs terugkrijgt. De Duitsers hebben vanaf 1 oktober nog een nieuwtje: ze kunnen de iPhone 3G met elk T-Mobile-abonnement naar keuze aanschaffen. In Nederland was dat al vanaf de lancering van de iPhone op 11 juli mogelijk.

Via: Golem
Tipgever: Xgaming

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.