T-Mobile druk bezig met HSDPA-upgrade?

T-Mobile is volgens iPhoneclub-bezoeker Martijn Brant druk bezig met het upgraden van het UMTS-netwerk. Wij zijn benieuwd of meer mensen plotselinge snelheidsverhogingen hebben gemerkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-MobileiPhoneclub-bezoeker Martijn Brant meldt dat T-Mobile volgens hem al druk bezig is met het voorbereiden voor de iPhone 3G. Martijn heeft een T-Mobile Web ‘n’ Walk-abonnement van 10 euro per maand. Op zijn HTC Touch Dual heeft hij normaalgesproken een snelheidsbeperking van 100k, maar vanochtend lag de snelheid opeens hoger.

Bij Martijn thuis is het UMTS-logo ook opeens gewijzigd in een HSDPA-logo. Wij willen natuurlijk graag weten: zijn er meer mensen met mobiele internetabonnementen van T-Mobile, die de afgelopen week opeens een hogere snelheid hebben gemerkt? Of mensen buiten de randstad die tot nu toe alleen GPRS tot hun beschikking hadden, maar nu veel sneller kunnen internetten? Laat het weten! Martijn hoopt er in ieder geval op dat ook mensen met een HTC straks op een snelheid 1,8 Mbps kunnen internetten (ehm… voor een tientje?).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.