iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 19 februari 2014

Apple huurt mensen in voor meer Apple TV-content en twee 15-jarige Nederlanders ontwikkelden een app waardoor je niet dronken rijdt.

base-iphone-5cWist je dat de iCulture Vandaag niet enkel een samenvatting van de dag was op iPhoneclub.nl en iPadclub.nl, maar er ook nog wat aan toevoegt? Onder de kop ‘Meer vandaag’ praten we je bijvoorbeeld bij over een applicatie die ervoor moet zorgen dat je niet dronken rijdt. Gemaakt door twee 15-jarige Nederlanders. Verder vandaag: Apple’s kopzorgen omtrent de iPhone 5c, KPN in verweer tegen de NSA, waarom adverteerders niet blij zijn met iAd en natuurlijk lekker veel apps.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In de iCulture speelt knokken we met het iOS-alternatief voor Super Smash Bros en spelen we het unieke Uquonie.
  • iCulture Deals is vandaag weer de go-to plek voor al je aanbiedingen op het gebied van iOS en OS X.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV Electron Echo mini piano

  • Microsofts clouddienst SkyDrive heet vanaf vandaag OneDrive. De app geeft je 3GB gratis als je besluit foto’s en video’s up te loaden vanaf je telefoon of tablet naar de cloud, maar als je heel snel bent kan je misschien nog wel 100GB gratis claimen. De app is ondanks de update verder niet veranderd. Er moeten wat fouten uit zijn gehaald.
  • Mag je rijden met je huidige drankconsumptie? Kies een land, geef de hoeveelheid van je glazen in en leg vast hoe lang je al geen drank meer op hebt. De app geeft aan of je nog mag rijden, naar de wetten van het land waar je in bent. Het kan in MID, May I drive (€0,89), een project van Ruben van Wezenbeek en Boike Damhuis, allebei 15 jaar. De bediening kan wel wat eenvoudiger. Zeker als het erop aankomt.
  • De Nederlandse app Electron ECHO mini piano (€0,89) is voorzien van 25 nieuwe liedjes om te spelen. Je selecteert ze in de app en leeft je vervolgens uit op het speelgoedkeyboard dat in de applicatie is nagemaakt. Het aantal liedjes wordt in elke update uitgebreid.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.