Elf dingen die je nog niet wist over de iPhone

Lijstjes met feiten die je vast nog niet wist, zijn altijd wat verdacht. Meestal zijn het flauwe opsommingen van punten die de auteur net ontdekt heeft, maar die de doorsnee gebruiker eigenlijk niet veel nieuws brengen. De website APC beweert 11 onbekende wetenswaardigheden over de iPhone te hebben ontdekt waar je wél iets aan hebt. […]
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

TimerLijstjes met feiten die je vast nog niet wist, zijn altijd wat verdacht. Meestal zijn het flauwe opsommingen van punten die de auteur net ontdekt heeft, maar die de doorsnee gebruiker eigenlijk niet veel nieuws brengen. De website APC beweert 11 onbekende wetenswaardigheden over de iPhone te hebben ontdekt waar je wél iets aan hebt.

De eerste tip over het bladeren door timers (zie afbeelding hiernaast) begint hoopgevend: je kunt op drie manieren door zo’n timer bladeren. De tweede tip dat je op een plusje bij een favoriete contactpersoon kunt tikken om meer gegevens te zien, zodat je bijvoorbeeld alternatieve contactgegevens kunt opzoeken. Ook een aardige. De volgende dan: bij het bellen een plusje gebruiken in plaats van de internationale toegangscode. Da’s alweer een mindere: het ingedrukt houden van de 0 kost net zoveel moeite als het tweemaal intikken van de 0.

We zullen ze niet allemaal langslopen, maar onze indruk is dat de tips redelijk origineel zijn, al zullen ze de manier waarop je de iPhone gebruikt nog steeds niet revolutionair veranderen.

Kijk zelf het lijstje van 11 punten eens door om te zien of je er iets mee kunt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2013, 21:44
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.