Padder: nieuw magazine over de iPad, op de iPad

Padder is een nieuw magazine over de iPad, dat wordt uitgebracht op de iPad. Het eerste nummer is gratis te lezen en wordt gemaakt door een ex-redacteur van Macworld en MacUser.

padder rantPadder voor iPad is een nieuw magazine voor de iPad. Het is geen gedrukt magazine dat naar de iPad is omgezet, maar een magazine dat speciaal voor de iPad is ontworpen. Het eerste nummer is volledig gratis te lezen. Padder is een interactief magazine, waar je doorheen kunt bladeren om het laatste nieuws, features, app-reviews, productreviews en allerlei andere informatie over de iPad te lezen. Het ziet er niet uit als een computermagazine, maar de insteek is volgens de makers compleet nieuw.

De man achter dit nieuwe blad is Chris Brennan, die eerder voor MacUser, Macworld en MacFormat werkte. Nu heeft hij het plan opgevat om elke 2 weken een nieuw nummer uit te brengen. De inhoud bestaat uit 7 rubrieken, zoals Discover voor het ontdekken van nieuwe producten waarmee het gebruik van je iPad zal veranderen. Highlights bevat een overzicht van de beste apps. En Thirty is een rubriek waarin 30 apps rond een bepaald thema worden besproken.

Natuurlijk is er ook aandacht voor hardware, in de rubriek Hardware. Je krijgt uitleg in de rubriek How en leest columns in de rubriek Rant & Rave. Ben je dan nog steeds niet uitgelezen, dan vind je in de rubriek Inside nog een aantal insidertips om nog meer uit je iPad te halen. Probeer het eens, zolang het eerste nummer nog gratis is.

Downloaden: Padder (gratis)

padder discover

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2011, 16:44
Categorieën Amusement, Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.