Ontdek Afrika: nieuw reistijdschrift op de iPad

Ontdek Afrika is een nieuw tijdschrift op de iPhone, met video's, mogelijkheid om foto's te uploaden en diashows te bekijken.

ontdek afrikaHet blad Ontdek Afrika is een reistijdschrift voor mensen die plannen hebben om naar Afrika te gaan. Vanaf nu is het tijdschrift ook op de iPad te lezen, voorzien van kaarten, weblinks en interactieve diashows. Eigen foto’s die je toevoegt aan de Flickr-fotostream van het tijdschrift, zullen ook in de app te zien zijn. De makers van het tijdschrift hebben ook gedacht aan integratie met Twitter en Flickr. Aan het eind van elk artikel ga je naar een pagina met reisaanbieders.

Je kunt dan de bestemming die je gezien hebt meteen gaan boeken. Als gedrukt tijdschrift bestaat Ontdek Afrika al een paar jaar. Het tijdschrift wil de mooie kanten van Afrika laten zien en niet de oorlogen en hongersnoden die we dagelijks op tv zien. Het blad bevat bijvoorbeeld achtergrondartikelen over wildlife en cultuur en probeert ecologisch verantwoord toerisme te stimuleren.

Downloaden: Ontdek Afrika (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2011, 12:25
Categorie Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.