Nieuwe versie iBlacklist 1.8 beta werkt met jokers

iBlacklist is een applicatie waarmee je ongewenste telefoontjes buiten de deur kunt houden. De nieuwe versie 1.8 beta kan ook met jokers werken, zodat alle telefoonnummers die met een bepaald getal beginnen niet meer doorkomen.

iBlacklistiBlacklist is een applicatie waarmee je binnenkomende telefoongesprekken op de iPhone kunt filteren en tegenhouden. Alle telefoontjes van stalkers en andere ongewenste personen worden vastgelegd in een logbestand, die beschermd met een wachtwoord wordt bewaard op je iPhone. De applicatie kan ongewenste gesprekken en sms-berichten automatisch wissen uit de bestanden MobilePhone.app en MobileSMS.app.


Handig is dat je met iBlacklist ook onbekende nummers kun tegenhouden. De nieuwste versie kan ook jokers aan: zo kun je met 1800* alle binnenkomende nummers blokkeren die met 1800 beginnen. Wil je in het weekend niet gestoord worden door je ex, dan kun je in de scheduler per dag aangeven of iBlacklist al dan niet actief moet zijn. Er is ook een witte lijst, waarbij je alleen telefoontjes binnenkrijgt van nummers die je zelf hebt ingesteld. Je kunt in het programma aangeven wat je met ongewenste telefoontjes kunt doen: ophangen, negeren of geen actie ondernemen.

iClarified heeft de applicatie in hun repo opgenomen en ze hebben ook een handleiding in 25 stappen (!) gemaakt om het allemaal werkend te krijgen. Vind je de gratis versie te beperkt, dan kun je voor $8 een volledige licentie aanschaffen.

Meer info: iBlacklist
Installeren: http://repo.iphonebrasil.org of http://installer.iClarified.com

Natuurlijk met dank aan Truckdiver!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 juni 2008 om 11:46
Categorie
Diensten
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.