LittleWingman: versieren op de iPhone-manier

Een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je openingszinnen kunt genereren. Je hebt de keus uit een veilige en een sexy openingszin. De tijden van alleen aan de bar zitten zijn voorbij.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

tegel blauwtje lopenJe zit in een kroeg en je ziet de liefde van je leven voorlopen. Je wilt erop afstappen maar weet niet wat je zal zeggen. Welke passende openingszin zul je gebruiken? Hiervoor is er nu de iPhone-applicatie LittleWingman, een applicatie die je helpt met een op maat gemaakte openingszin. De lange avonden alleen aan de bar bestaan volgends de makers van LittleWingman niet meer. De makers bieden twee keuzes: een veilige en een sexy openingszin.

Het enige wat je moet doen is de iPhone-applicatie te starten en een keuze te maken voor man-vrouw, vrouw-man, man-man, vrouw-vrouw en specifieke eigenschappen zoals haar, oogkleur, tijd, locatie, figuur, schoenen, etc. Hoe meer informatie je geeft hoe specifieker de openingszin. Je hebt nu de mogelijkheid om een veilige openingszin te genereren om het netjes te houden. Maar voor de man of vrouw met durf zou je de sexy openingszin kunnen gebruiken.

Een voorbeeld van een veilige openingszin:

I know a place in the library that was created especially for brunettes. Wanna see it?

Een voorbeeld van een sexy openingszin:

As the official legs inspector this evening, I’m going to have to ask you to remove those tight jeans.

Downloaden: LittleWingman (€ 1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:19
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.