Jamie Oliver’s 20 Minute Meals voor iPhone afgeprijsd naar 3,99 euro

Jamie Oliver's 20 Minute Meals is voor het eerst afgeprijsd naar 3,99 euro omdat de applicatie in tv-spotjes van Apple te zien is. De applicatie bevat 50 nieuwe recepten die je allemaal in 20 minuten kunt bereiden.

jamie oliverToen Jamie Oliver’s receptenboek voor de iPhone werd aangekondigd dacht ik: dat gaat niets worden. Engelstalige recepten waarbij je zelf de ingrediënten moet vertalen naar Nederlandse producten? Dan heeft iedereen toch wel een Nederlands Jamie-boek in de kast liggen waarmee je net zo makkelijk kunt koken. En dan ook nog een applicatie van €5,99 die ruim 400MB groot is… Het blijkt allemaal niets uit te maken: Jamie Oliver’s 20 Minute Meals staat al een behoorlijke tijd op nummer 1 in de categorie Lifestyle. Nu de applicatie voor het eerst is afgeprijsd zullen nog veel meer mensen Jamie in huis halen. De aanleiding van deze kortingsactie is, dat de kookapplicatie sinds kort in tv-spotjes van Apple te zien is.

lifestyleGrappig is trouwens om te zien dat koken en wijn erg populair zijn in de categorie Lifestyle (zie hiernaast). Misschien heeft de hoge positie van de Jamie Oliver-applicatie iets te maken met de hoge waardering die het van reviewers krijgt. De insteek is simpel: alle recepten die in de applicatie zijn opgenomen zijn in ongeveer 20 minuten te bereiden. De instructies worden uitgelegd aan de hand van stap-voor-stap foto’s en er zit meer dan 75 minuten aan videomateriaal in waarin de bereiding wordt voorgedaan. Een boodschappenlijstje is ook beschikbaar en je kunt bij elk recept makkelijk het aantal porties aanpassen.

De kortingsactie duurt tot aanstaande maandag.

Downloaden: Jamie Oliver’s 20 Minute Meals (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2009, 23:06
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.