Echofon Pro nu geschikt voor de iPad

Echofon is sinds vandaag beschikbaar als universele applicatie voor de iPhone en iPad. Deze Twitter-applicatie heeft als bijzonderheid dat je Twitter kunt synchroniseren met de desktop.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Echofon ProTerwijl het wachten nog altijd is op de officiële Twitter-applicatie voor de iPad, heeft een andere populaire Twitter-applicatie vandaag een update gekregen waardoor deze nu ook geschikt is voor de iPad. Gebruikers die al in het bezit waren van Echofon Pro voor de iPhone krijgen gratis de iPad-versie, omdat deze sinds vandaag als universele applicatie verkrijgbaar is.

Een functie waarmee Echofon zich onderscheidt van andere Twitter-applicaties is de mogelijkheid om gelezen tweets met de desktopversie (Mac en Firefox) te synchroniseren. Die functie is wel voorbehouden aan de betaalde versie, want de gratis versie heeft dat niet. Deze functie zal uiteraard ook door de iPad-versie worden ondersteund. Vanwege het grotere scherm van de iPad hebben de ontwikkelaars enkele nieuwe functies geïntroduceerd, zoals het inline weergeven van foto’s en YouTube-video’s, pop-overs voor conversaties en een verbeterde weergave voor gebruikers. Verder biedt de applicatie eigenlijk weinig vernieuwends.

Downloaden: Echofon Pro (3,99 euro)

Echofon Pro voor iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:57
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.