Disney’s My Muppets Show voor iOS: samen met Muppets muziek maken

My Muppets Show is een nieuwe game rond de Muppets. Verzamel Muppets en zorg dat ze meespelen in jouw bandje.

muppets-appMy Muppets Show is een nieuwe app van Disney. De plankenvloer in de app doet wel wat denken aan de Disney-app Toy Story: Smash It!, die net een update met nieuwe levels heeft gekregen. Maar de speelwijze in My Muppets Show is totaal anders. Geen collectie puzzelgames, maar samen een feestje bouwen met Kermit, Fozzie, Miss Piggy en Animal. Met optredens verdien je punten om steeds meer Muppets vrij te spelen.

Elke Muppet heeft andere talenten: Miss Piggy zingt, Kermit speelt banjo en Animal gaat los op het drumstel. Eigenlijk is My Muppets Show een simulatiespel met een muzikaal trekje. Meer dan 20 bekende Muppets zitten erin en je kunt uitvindingen van Bunson & Beaker gebruiken om Muppets op speciale missies te sturen. Dit levert je weer de medewerking van bekende Muppets op om mee te spelen in je bandje. Je kunt ook op virtueel bezoek gaan bij vrienden, hun prestaties beoordelen en cadeautjes verzamelen.

My Muppets Show is gratis, maar zoals gebruikelijk bij dit soort commerciële games moet er wel geld verdiend worden. Vandaar een flinke reeks in-app aankopen die beginnen bij €1,79 en oplopen naar €21,99 – veel meer dan je normaal gesproken voor een game zou betalen.

muppets-ipad

Voor wie is deze game leuk? In de eerste plaats voor mensen die eeuwig jong zijn gebleven en nog steeds fans van de Muppets zijn. Maar de app kan ook leuk zijn voor kinderen die de Muppetfilm uit 2011 hebben gezien en sindsdien fan zijn geworden. Bang dat ze per ongeluk teveel in-app aankopen zullen doen hoef je niet te zijn: je kunt in-app aankopen uitschakelen en bovendien is de game ook zonder extra aankopen ook leuk om te spelen.

Downloaden: My Muppets Show (gratis, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2013, 14:19
Categorieën Games, Kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.