De minst gebruikte applicatie op de iPhone is ‘Phone’

The Wall Street Journal heeft een onderzoek gepubliceerd waarin is gekeken welke applicaties op smartphones het minst worden gebruikt. De telefoon blijkt de minst gebruikte applicatie. Ook andere standaard-applicaties worden zelden gebruikt.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Phone-applicatie icoonIedereen gebruikt de iPhone op een andere manier. The Wall Street Journal heeft een artikel gepubliceerd over de applicaties die op smartphones het minst worden opgestart. Ze baseren zich daarbij op een onderzoek, waaruit is gebleken dat de telefoonapplicatie in verhouding het minst wordt gebruikt. Dit geldt ook voor de iPhone.

Telefoon, zoals de applicatie op Nederlandse iPhone-toestellen heet, is de duidelijke verliezer. Toch is dat wel apart, aangezien een mobiele telefoon in eerste instantie is bedoeld om te bellen. Ook andere applicaties zoals Weer, Aandelen en Rekenmachine blijken weinig te worden gebruikt. Het onderzoek maakt duidelijk dat smartphones zo universeel zijn geworden, dat ze lang niet meer alleen voor bellen gebruikt worden. De iPhone wordt gebruikt voor Twitter, e-mail, browsen op internet, foto’s uploaden op Flickr, videos opnemen en naar YouTube uploaden en voor een groot deel voor iPhone-games.

Meer informatie: Lees The Unused Cellphone App: ‘Calling’ op The Wall Street Journal
Bron: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2010, 15:58
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.