CNV Vakmensen App: verzameling handige iPhone-tools voor vakmensen

CNV Vakmensen is een app voor mensen uit transport, industrie en bouw. Er zitten tools in zoals een Vorstverlet-melder en een uitleenhulp voor gereedschap.

cnv-vakmensen-appDe vakbond CNV heeft een app uitgebracht: CNV Vakmensen App. Het bevat allerlei tools die handig zijn tijdens het werk. Momenteel zitten er echter nog maar twee tools in: een Werk & Weer-tool voor mensen die in de bouw werken en een Brein Maatje als geheugensteun bij het uitlenen van gereedschap. Je kunt er ook verjaardagen van collega’s en andere notities in achterlaten. Binnenkort komen er nog meer handige gereedschappen in de app, waarvan je in de app al een glimp kunt zien: een Vakantie Teller en een Weg Wijzer.

CNV (Christelijk Nationaal Vakverbond) is een vakbond met meerdere onderdelen. Zo is er CNV Diensten voor mensen in de dienstensector en CNV Kunstenbond voor artiesten en kunstenaars. Bij CNV Vakmensen zijn vooral werknemers in de bouw, industrie en transport aangesloten. De app richt zich dan ook op mensen in de wat meer technische beroepen. De Werk & Weer-tool is bijvoorbeeld vooral gericht op mensen die te maken hebben met Vorstverlet. Automatisch wordt op basis van je GPS-locatie (of een zelfgekozen werkgebied) gekeken of er sprake is van Vorstverlet. Als om 7:00 uur of om 10:00 uur een gevoelstemperatuur van min 6 of lager wordt gemeten, ontvang je een push-bericht. Ook de rest van het jaar kun je de gevoelstemperatuur aflezen, in heel Nederland.

Downloaden: CNV Vakmensen App (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2011, 9:23
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.