Back to the Future Ep 3 HD te downloaden

Back to the Future Ep 3 HD is nu te downloaden op de iPad en daarmee is de serie van adventuregames op de helft. Dit deel speelt zich af in de jaren '80 en je moet veel praten en puzzelen om verder te komen.

Back to the Future Ep 3 HD voor de iPadHet derde deel van de maandelijks ververste Back to the Future-avonturenspellenreeks is nu te downloaden op de iPad. Het is het middelste deel van het vijfluik van Telltale Games. De aflevering heet ‘Citizen Brown’ en speelt zich af in de jaren tachtig, nadat Marty terecht is gekomen in een knotsgekke variant van de wereld. Die valt onder de hoede van de ‘first Citizen Brown’. Je vordert in het spel door enige puzzels op te lossen en vooral door veel met andere personages te praten. Een trailer is na de klik te vinden.

Christopher Loyd verzorgt de stem van Doc en actrice Claudia Wells uit de eerste Back to the Future-film, is te horen als het personage Jennifer. Het script achter de spellen is gemaakt met instemming van Bob Gale, mede-schrijver van de films.

Downloaden: Back to the Future Ep 3 HD (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2011, 18:22
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.