gigaset-gtag-auto

Nooit meer spullen kwijt met dit Vaderdaggeschenk #adv

ADV - Laat papa vaak de kinderwagen op de speelplaats staan, als hij met zoon of dochter op de schouders naar huis wandelt? Zijn z'n autosleutels constant zoek? Tijd voor actie: met de G-Tag van Gigaset hou je zicht op alle spullen die je dierbaar zijn.

“Waar heb ik m’n autosleutels nou weer gelaten?” – “In je rugtas misschien?” – “Nah, die is ook foetsie!” Vaders die regelmatig hun spullen kwijt zijn, bespaar je een hartverzakking met de G-Tag. De G-Tag is een klein blokje, dat je overal aan vast kunt maken. Zo raakt pa nooit meer zijn belangrijke spullen kwijt.

gigaset-gtag-auto

Vaderdag: niet vergeten!

Het enige waar de G-Tag je niet bij helpt is onthouden dat het op 21 juni alweer vaderdag is. Met de G-Tag heb je er meteen een originele manier bij om vaderdag te beginnen: geef je pa de G-Tag-app en laat hem vervolgens zelf zijn cadeautjes opsporen.

Omdat de G-Tag maar een klein vierkant blokje is, kun je hem aan van alles bevestigen, zonder dat hij in de weg zit. Een speentje of teddybeer bijvoorbeeld, zodat papa nooit meer het favoriete speeltje van de kleine kwijtraakt. Komt het tijdens papadag wel eens voor dat de wandelwagen op de speelplaats blijft staan, terwijl pa alweer naar huis is gelopen met de kleine? Ook dat overkomt je nooit meer. Je krijgt notificaties als de tag binnen of juist buiten bereik is. Een ideaal Vaderdagscadeau, voor de vader die wel eens verstrooid is.

gigaset-schrijfmap

Opvallend kleurtje

Iedereen vergeet wel eens wat. Niet zo gek dus, dat het blokje ook in een felle oranje of groene kleur te krijgen is, zodat hij direct in het oog springt. Daarnaast is hij heel gebruiksvriendelijk dankzij de bijbehorende iPhone-app waarmee je de locatie van een G-Tag zo weer kunt achterhalen. Nieuwsgierige huisdieren die de deur niet uit mogen, kunnen dus ook een G-Tag aan hun halsbandje verwachten voor dierendag.

Gigaset G-Tag kopen

De Siemens Gigaset G-Tag is onder andere te koop bij:

gigaset-kinderwagen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2015, 18:54