BiteSMS 4.5: zoekfunctie en annuleerknop bij verzenden (jailbreak)

BiteSMS, het alternatief voor de standaard SMS-applicatie, heeft een update gekregen naar versie 4.5. De makers hebben een zoekfunctie toegevoegd waarmee je eenvoudig in al je ontvangen en verzonden berichten kunt zoeken. Ook heb je nu de mogelijkheid om nadat je op de verzendknop hebt gedrukt het versturen van de SMS nog te annuleren.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

biteSMS-logoBiteSMS, het alternatief voor de standaard SMS-applicatie, heeft een update gekregen naar versie 4.5. De makers hebben een zoekfunctie toegevoegd waarmee je eenvoudig in al je ontvangen en verzonden berichten kunt zoeken. Ook heb je nu de mogelijkheid om, nadat je op de verzendknop hebt gedrukt, het versturen van de SMS nog te annuleren.


Dat laatste kan handig zijn als je bijvoorbeeld te snel een boze of onvolledige SMS hebt verstuurd. De nieuwe zoekfunctie komt tevoorschijn wanneer je in je berichtenlijst helemaal naar boven scrolt, BiteSMS zoekt vervolgens in zowel je verzonden als ontvangen berichten.

Versie 4.5 voegt verder een knop toe aan SBSettings genaamd SMS Alerts. Hiermee kun je snel je privacyinstellingen aanpassen, zodat er bij het binnenkomen van een SMS niet langer een preview op je scherm wordt getoond.

Bij de instellingen vind je nu de mogelijkheid om de oriëntatie van de app aan te passen zodat deze altijd in portrait- of landscapemode opstart. Ook past de app zich nu automatisch aan aan de instellingen van Rotation Inhibitor voor SBSettings, mocht je die geïnstalleerd hebben. Als laatste is de knip- en plakfunctie nu ook beschikbaar in het Quick Compose-scherm. Een volledige lijst van alle nieuwe features vind je in het changelog op de website van BiteSMS.

Je kunt BiteSMS gratis 20 dagen uitproberen. Daarna kun je zogenaamde sms-credits kopen waarmee je de applicatie een jaar lang kunt gebruiken om deze sms-credits op te maken. Voor €4,95 €6,95 kun je ook een volledige licentie kopen die nooit komt te vervallen. BiteSMS is verkrijgbaar via Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 december 2009 om 11:49
Categorie
Jailbreak
33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.