Zombie Nombie: kookwekker of martelwerktuig voor zombies

Heb je een hekel aan zombies, dan kun je in Zombie Nombie het hoofd van een zombie flink toetakelen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen, bijvoorbeeld door een oog eruit te trekken, neus en mond te mishandelen of het hoofd te laten rondtollen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Zombie NombieHeb je een hekel aan zombies, dan kun je in Zombie Nombie het hoofd van een zombie flink toetakelen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen, bijvoorbeeld door een oog eruit te trekken, neus en mond te mishandelen of het hoofd te laten rondtollen. De zombie grijnst daarbij terug maar vindt het niet erg, want zijn hersenen zitten toch vol met wormen. Je kunt de zombie aankleden met brillen, fopneuzen en hoedjes, maar er zit ook nog een serieuze kant aan deze applicatie: je kunt de zombie gebruiken als kookwekker.


Zombie NombieZombie Nombie is voorzien van 3D-graphics, wordt geleverd met meer dan 100 accessoires waarmee je je zombie helemaal naar wens kunt aankleden. Elke keer wanneer je speelt kun je een nieuw accessoire verdienen. De achtergrond van de game is aanpasbaar door je iPhone te schudden. De ontwikkelaars, die eerder betrokken zijn geweest bij de game Fastlane Street Racing, hebben met Zombie Nombie hun eerste eigen game uitgebracht. Ze zijn van plan om nog grotere applicaties te maken.

Installeren: Zombie Nombie (€0,79)
Meer info: Smudgy Games

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:35
Categorie
Games
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.