Sheep Abduction 48 uur gratis: schapen ontvoeren met UFO’s

Sheep Abduction is een maffe game, waarbij je schapen met UFO's moet afvoeren. De game is gedurende 48 uur gratis te downloaden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sheep abductionSheep Abduction is een maffe game waarbij je schapen met een UFO moet afvoeren. Met speciale ‘beam enhancers’ pak je de gewenste schapen op en daarna breng je ze naar de aangegeven plaats. Dit doe je door de iPhone te kantelen, zodat de UFO in de gewenste richting beweegt. Onderweg moet je gevaarlijke obstakels zoals windmolens zien te vermijden en met je dodelijke laserstraal vijanden zoals wolven van je afslaan. De hoeveelheid middelen zijn beperkt, dus je moet zuinig met je krachten omgaan. De game speelt zich af in drie situaties: overdag, ’s nachts en ’s ochtends vroeg. Ontwikkelaar Sticky Studios geeft de game gedurende 48 uur gratis weg.


Bij de introductie in februari 2009 kostte de game nog €3,99 maar de prijs is gaandeweg gezakt tot 0,79. Sheep Abduction heeft bij de laatste update aangepast voor OS 3.0 en heeft snelheidsverbeteringen gekregen.

Downloaden: Sheep Abduction (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:15
Categorie
Games
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.