Filmapplicatie MiniatureCam tijdelijk gratis voor de iPad

De iPad-applicatie MiniatureCam is tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. Met MiniatureCam heb je meer invloed op de foto- en videocamera van de iPad, waardoor je betere video's kunt openemen.

MiniatureCamDe iPad-applicatie MiniatureCam is tijdelijk gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze app geeft je een aantal extra opties, die kunnen helpen tijdens het filmen op de iPad. Zo kun je video in slow-motion of extra snel opnemen, of een effect er overheen plakken. Een speciale knop maakt het daarnaast makkelijker om een stop-motion video op de iPad op te nemen.

Knoppen aan de rechterzijde van MiniatureCam laten je blur, contrast, belichting en saturatie aanpassen. Hierdoor kun je een video met door jou bepaalde instellingen opnemen. Heb je de video eenmaal geschoten, dan kun je hem omgekeerd opslaan. Hierdoor kun je een video later achterstevoren afspelen.

MiniatureCam heeft ook een fotografie-functie, waarmee je de verschillende visuele effecten kunt toepassen op foto’s in plaats van video’s. De app is ook los voor de iPhone verkrijgbaar, maar deze versie is niet tijdelijk in prijs verlaagd. Je zult dus 79 eurocent moeten neerleggen om dezelfde mogelijkheden op de iPhone te benutten.

Downloaden: MiniatureCam for iPad (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Downloaden: MiniatureCam (iPhone, €0,79)

Let op: de genoemde aanbieding heeft een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2012, 12:00
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.