Feestgame Heads Up geoptimaliseerd voor de iPad

Het feestspelletje Heads Up, waarin je woorden moet raden die boven je hoofd hangen, is nu ook geoptimaliseerd voor de iPad.

Heads Up iconFeestspelletje Heads Up ondersteunt na de laatste update ook de resolutie van de iPad. Hierdoor kun je de game op het grotere iPad-scherm spelen zonder dat je de app moet uitvergroten met een knop rechtsonder in het iPad-scherm. Bij Heads Up houd je de iPad boven je hoofd, waarna er een naam, locatie of ander woord op verschijnt. Je vrienden proberen je te vertellen wat er staat zonder het woord zelf te laten vallen. Heb je het goed, dan kantel je de iPad naar voren om naar een volgend woord te gaan.

Je hebt in Heads Up 60 seconden de tijd om zoveel mogelijk woorden te raden. Zit je in het spel vast, dan kantel je de iPad naar achteren om te passen. Aan het einde van een speelsessie krijg je te zien welke woorden je goed en fout hebt geraden – en kun je een video bekijken van je hintende vrienden die tijdens het potje werd opgenomen.

Heads Up screenshot

Houd er wel rekening mee dat je de iPad bij Heads Up een minuut lang vast moet houden. Heb je een ‘grote’ iPad, dan is het misschien handiger om hem voor je borst te houden in plaats van boven je hoofd. Dan is de grote iPad makkelijker te kantelen en moet je ook een minder zwaar object boven je hoofd houden.

Downloaden: Heads Up! (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2013, 10:58
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.