Nieuwe iPhone-apps: Wall Street Journal, NIN: Access, Reid Minion

Kort nieuws over nieuwe iPhone-applicaties: The Wall Street Journal heeft een eigen iPhone-applicatie gelanceerd, Nine Inch Nails heeft een fanapplicatie voor de iPhone uitgebracht en Reid Minion, waarmee je boeken en documenten op de iPhone kunt lezen.

wall street journalDrie nieuwe iPhone-applicaties die de moeite waard zijn om even te noemen: The Wall Street Journal heeft een eigen nieuwsapplicatie, de band Nine Inch Nails probeert het met een fanapplicatie en boeken lezen op de iPhone kan vanaf nu ook met Reid Minion.

The Wall Street Journal heeft een iPhone-applicatie gelanceerd, waarmee je nieuws en inforamtie kunt lezen, video’s bekijken en ook naar WSJ-podcasts luisteren. De applicatie is gratis, maar wel voorzien van advertenties.


Eén van de voordelen om de applicatie te installeren, is dat je toegang krijgt tot een deel van de artikelen die op de website alleen door betaalde abonnees te lezen zijn. Je kunt artikelen opslaan en naar anderen sturen. Installeren: The Wall Street Journal Mobile Reader (gratis).

nin accessNine Inch Nails was van plan om een eigen iPhone-applicatie via de App Store uit te brengen. Die is er inmiddels: NIN: Access heet de applicatie en hij is gratis in de App Store te downloaden. Het bevat nieuws, informatie over de band en de mogelijkheid om met andere NIN-fans te chatten en foto’s uit te wisselen. Ook krijg je streaming toegang tot een paar exclusieve muzieknummers en afspeellijsten. Versie 1.0 levert wel bij gebruikers problemen op, dus als je geen haast hebt: wacht nog even op de update. NIN: Access is ontwikkeld door Sudjam en bevat verder nog wallpapers, foto’s, remixes die door fans zijn gemaakt, zoeken naar fans in de omgeving en toegang tot het forum van nin.com. Installeren: NIN: Access (gratis)

Eerder verscheen er ook al een speciale Nine Inch Nails-versie van Tap Tap Revenge.

reid minionMinion Software heeft de applicatie Reid Minion 1.0 aangekondigd. Met deze applicatie kun je documenten en boeken lezen op de iPhone. Red Minion zorgt ervoor dat het lezen op het kleine scherm op een aantal manieren makkelijker wordt gemaakt. Zo is er de mogelijkheid om grote letters in te stellen voor mensen die slechtziend zijn. Snellezers kunnen de weergave en stijl van de tekst aan hun wensen aanpassen, zodat lezen minder vermoeiend is. Om de applicatie te vullen met interessant leesvoer kun je documenten uit Google Docs opvragen of kiezen uit de catalogus met gratis ebooks. Installeren: Reid Minion (€2,39)

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 april 2009 om 18:27
Categorie
Diensten

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.