iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Beheer je iPhone-software met iPhone Apps Manager

Met de iPhone Apps Manager kun je zicht houden op je favoriete iPhone-applicaties. Het programma bewaart de lijst los van de Safari-bookmarks.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone-software is in feite niet meer dan een webapplicatie, dus dat betekent dat je een favorietenlijstje in je browser moet aanmaken om overzicht te houden. Da’s niet echt handig. De iPhone Apps Manager zorgt ervoor dat je beter overzicht houdt. Je kunt je favoriete iPhone-applicaties organiseren, apart van de gewone Safari-bookmarks.

Met iPhone Apps Manager kun je een lijst bekijken van alle inmiddels uitgebrachte iPhone-software. Door te klikken – of beter gezegd: met je vinger te tikken – kun je ze toevoegen aan je favorietenlijst. Weet je zelf een leuke applicatie, dan kun je die ook handmatig toevoegen.
Wel een aandachtspuntje: iPhone Apps Manager werkt met een cookie, dus als je alle cookies weggooit ben je ook je favorietenlijst kwijt.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:21
Categorie Apps
Onderwerp populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.