Nederlandse applicatie (NL)Airsoft.com voor iPhone in ontwikkeling

De Nederlandse Airsoft-community [NL]Airsoft is bezig met een eigen iPhone-applicatie. Met de applicatie kun je nieuws lezen, berekeningen uitvoeren en evenementen opzoeken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nl-airsoftHet ontwikkelen van een eigen iPhone-applicatie ligt tegenwoordig binnen ieders bereik. Je hoeft geen Albert Heijn te zijn om ermee bezig te gaan, je kunt ook als community-website besluiten dat je echt een iPhone-applicatie moet hebben. [NL]Airsoft.com, de Nederlandse community voor de Airsoft-sport, is ermee bezig: ze maken een applicatie waarin je het laatste nieuws kunt lezen, berekeningen kunt uitvoeren en ook evenementen bekijken. Rond oktober moet de applicatie in de App Store liggen voor €0,79.

Airsoft, wat is dat ook alweer? Het lijkt op paintball, maar het is toch anders. Je speelt met twee teams in een combat-simulatie en moet daarbij missies volbrengen. Het verschil met paintball is ook, dat je gebruik maakt van realistische replica’s van wapens. [NL]Airsoft gebruikt daarvoor AEG’s (Automatic Electric Guns) met 6 mm grote balletjes die biologisch afbreekbaar zijn. Het is de bedoeling om de gevechten zo realistisch mogelijk na te spelen. Mocht je dus ooit een stel verklede mensen in het bos tegenkomen, die de indruk wekken dat je een reis terug in de tijd naar de Tweede Wereldoorlog hebt gemaakt: geen paniek, het is gewoon een sport.

Meer info: [NL]Airsoft
Via: e-mail Ronald (beheerder van de site)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:46
Categorieën Nederlandse apps, Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.